perjantai 20. huhtikuuta 2012

Jalisco

Nyt on loma sitten ohi. Koko lomaviikko oltiin siis Jalisco-osavaltiossa, joka ei ihan turvallisinta Meksikoa ole. Meksikon AFS kuulemma oli sanonut, että meitä ei saisi sinne viedä, mutta kun se AFS täällä toimii niin hyvin, että mulla ei edes koordinaattoria ole -.-'
Oltiin siis siskon poikaystävää katsomassa, joka meinasi sitä että isoin sisko oli sen kanssa kaikki päivät ja minä jäit pikkusiskojen vahdiksi :) Hauskaa oli!

Äidin lukio aikainen kaveri asuu siellä ja oli menossa lomaksi perheensä kanssa pois kotoa joten vuokrattiin niiden jättitaloa.
Josta sitten isosiskon kaa löydettii torakoita :O Just meidän huoneessa!
Sisko juoksi ympäri huonetta, kijlu ja heitti niitä saippualla. Minä rohkeana murhasin viisi laudan palasella. Tosin niitä oli ihan hirveästi!! YÖK!

Vierailtin Guadalajaran keskustassa ja monissa pikku kylissä. Jaliscon osavaltiosta löytyy myös nimittäin Tequila! Joka on kylä, josta Tequila on kotoisin (yllätys, yllätys!) Ja sen lähellä olevassa Tequila tehtaassa käytiin.
Sitten käytiin myös Eurooppalaisten valtaamassa pikku kylässä nimeltä Ajijic. Minä rakastuin paikkaan <3 Vaikka oli siellä aika paljon jenkkejäkin :P
Se oli siis kylä Meksikon suuremman järven Chapalan rannalla. Siellä asukkaista noin puolet oli Eurooppalaisia tai Usalaisia ja niillä useilla oli ravintoloita tai kauppoja. Eurooppalaiset eläkkeelle jääneet hienostorouvat sai mut nauraa aikas paljon xD Ja oli myös saksalais pappoja, jotka ajelivat avoautoilla kuunnellen "I'm Sexy and I know it" biisiä täysillä!! :D
Haluun niin sinne asuun kun jään eläkkeelle!!!!!

Kuvia :
Minä Guadalajaran kirkossa :P

Jonneki tanssi esitykseenki eksyttiin

Guadalajaran kaupungin symboli

Kuvia tequila tehtaalta :P noita putkia pitkin ne siirtelee viinaksian ympäri tehdasta

Tällaseen uuniin agave kasvin (se kasvi joska tequilaa siis tehdään) juurten palat laitetaan päiviksi valmistusprosessissa.


Mun oma kamera ihanasti poisti kuvia -.- Joten Ajijicin ihanasta kyläisestä mulla ei ole mitään! :( :O Mutta googlesta jotakin löysin





1 kommentti:

  1. Kävin pitkästä aikaa lukemassa sun juttuja. Jossain vaiheessa oli niin pitkä tauko, että luovuin käynneistä ja työt imaisivat mukanaan jne. Oli tosi mielenkiintoista ja ihanaa lukea sun kuulumisia! Vitsi sä olet nähnyt monenlaista! Joko teidän hissanope on aloittanut sen Suomen historian opetuken?

    Halaus <3

    VastaaPoista